Vrijdag 29 april was een hele speciale dag. Luca (12) uit Herkenbosch kreeg een heel officieel getuigschrift van het Carnegie Heldenfonds. Luca is een echte held! Hij redde zijn vader uit het zwembad toen die bijna verdronk door een epileptische aanval en bewusteloos raakte. Burgemeester Monique de Boer van de Gemeente Roerdalen reikte de onderscheiding […]
Vrijdag 29 april was een hele speciale dag. Luca (12) uit Herkenbosch kreeg een heel officieel getuigschrift van het Carnegie Heldenfonds. Luca is een echte held! Hij redde zijn vader uit het zwembad toen die bijna verdronk door een epileptische aanval en bewusteloos raakte.
Burgemeester Monique de Boer van de Gemeente Roerdalen reikte de onderscheiding uit. Er waren maar liefst drie cameraploegen bij: Het Jeugdjournaal, L1 en Omroep Roerstreek OR6. En natuurlijk was Het Roertje er ook!
Luca vindt zichzelf geen echte held: “Het is toch vanzelfsprekend dat je een ander helpt?!” Nou, wij zijn keitrots op Luca. 💪 In Het Roertje van 19 mei lees je een interview met hem.

Geef een antwoord

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met (*)