Hoera! Het team van Het Roertje heeft afgelopen dagen héél veel winnaars blij mogen maken. In de zomer-kinderkrant van juli stonden extra veel puzzels waarmee je prijzen kon winnen. Rekenraadsels Op de foto zie je Isa (7) uit Swalmen. Zij stuurde de goede antwoorden in op de rekenraadsels en won een toffe Rabo-tas vol met […]

Hoera! Het team van Het Roertje heeft afgelopen dagen héél veel winnaars blij mogen maken. In de zomer-kinderkrant van juli stonden extra veel puzzels waarmee je prijzen kon winnen.

Rekenraadsels

Op de foto zie je Isa (7) uit Swalmen. Zij stuurde de goede antwoorden in op de rekenraadsels en won een toffe Rabo-tas vol met grappige spulletjes van de Rabobank. Ziet ze er niet cool uit met die hippe knaloranje zonnebril en dat hoedje van een strandbal? Ook Sjuulke (11) uit Herten en Daaf (7) uit Swalmen wonnen deze leuke prijs. Dit waren de goede antwoorden: raadsel 1 = € 5,20 / raadsel 2 = 16 / raadsel 3 = tweede / raadsel 4 = abonnement / raadsel 5 = 3.

Woordzoeker

Ook hebben weer veel kinderen de woordzoeker goed opgelost. Uit alle inzendingen hebben we 1 winnaar getrokken. De prijs – 2 entreekaartjes voor Zwembad De Roerdomp zijn gewonnen door Eljero (9) uit Roermond. Proficiat Eljero!

Het Roertje-puzzel

En dan is er nóg 1 winnaar: Audrey (7) uit Melick wist alle 11 vragen van de Het Roertje-puzzel te beantwoorden en ontdekte het juiste antwoord ‘vakantietijd’. Zij heeft een te gekke boekenbon van Boekhuis De Kleine Tovenaar gewonnen. Audrey is er heel blij mee. Kijk maar op de foto.

 

Selfiewedstrijd

Sven (10) en Esmée (11) uit Posterholt maakten de mooiste selfie. Zij kregen een tegoedbon om met hun gezin ijsjes te eten bij Het Munsteriëske.

Geef een antwoord

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met (*)