Oeh yeah, Oeh yeah! Kijk eens wat een supervette troostprijs we met de leukste (en enige) kinderkrant van Roermond en Roerdalen hebben gewonnen met Onze Buurt Limburg. Hartstikke blij! Keisjiek natuurlijk […]
Oeh yeah, Oeh yeah!
🤩🤩🤩

Kijk eens wat een supervette troostprijs we met de leukste (en enige) kinderkrant van Roermond en Roerdalen hebben gewonnen met Onze Buurt Limburg. Hartstikke blij!

Keisjiek natuurlijk om bij de tien beste buurtprojecten van Limburg te horen. Ook al hebben we niet gewonnen en eindigde Het Roertje op een gedeelde vijfde plek; samen met Dieuwertje (12), Tygo (11), Keano (11) en (secretaris) Martine, hebben we er een gezellig feestje van gemaakt.

Met deze prijs komt een tweede jaargang van Het Roertje mét uitbreiding naar Echt-Susteren weer een stukje dichterbij. Een dikke dankjewel aan Keano, Dieuwertje en Marcel (penningmeester) die meegingen naar de superstrenge jury van deze wedstrijd; aan Tygo, Yen-Hsin, Floortje, Mexx en Jimmy voor de hulp bij de opname van het filmpje en aan iedereen voor de support.

Proficiat aan alle andere finalisten. Stuk voor stuk toppers! 😍

FOTO: Onze Buurt / RuudC Fotografie

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)